top of page

Over ons

 

AND IT Solutions is een technisch bedrijf met alle benodigde certificeringen. Met een lange staat van dienst en ervaring in de import en levering van computer hard-, software en netwerkbeheer bent u er van verzekerd de best mogelijke adviezen te krijgen voor een all-in automatiseringsoplossing die op uw bedrijfsmodel is geschreven.

Door de grootte van AND IT Solutions zijn de lijnen kort en verzorgen wij daarmee gegarandeerd de best mogelijke ondersteuning en laagste downtime tegen beheersbare tarieven.
AND IT Solutions is de ideale partner voor het MKB, die uw totaaloplossing van het computernetwerk verzorgt geïntegreerd met kostenbesparende VoIP telefonie. Wij bouwen uw private en public Cloud hybride netwerk, zodat u nergens op de wereld nog iets hoeft te missen van uw bedrijfsvoering.
Veiligheid van uw kostbare data staat daarbij centraal en wij zorgen voor een constante monitoring en back-up.

AND heeft partnerships met vele grote leveranciers van computer, netwerk en VoIP telefonie hardware. Tegen aantrekkelijke prijzen kunnen wij alle benodigde hard- en software leveren, installeren en onderhouden.

Zoekt u een bedrijf dat naast de levering van hard- en software installaties ook uw systeembeheer verzorgt, dan heeft u in AND IT Solutions de best mogelijke partner en kunt u afscheid nemen van uw kostbare interne systeembeheerder. Met een dagelijkse Externe Back-up van al uw kostbare data garanderen wij u een zorgeloze nachtrust.

AND heeft jarenlange ervaring met het opzetten, installeren en onderhouden van computernetwerken. De tijden veranderen. Alert blijven is meer dan op zijn plaats. Naast het optimale systeembeheer is AND gespecialiseerd in firewall en overige securityoplossingen.

Heeft u geen goede ruimte om uw servers te plaatsen en te onderhouden kunnen wij, naast de levering van Azure, tegen een geringe vergoeding uw eigen servers in ons datacenter in 19 inch rekken onderbrengen. Hiermee bespaart u niet alleen beheerskosten, maar ook op eventuele restores of herstel bij problemen.

Ook al heeft u een goed lopend netwerk, onderhoud en support blijft altijd nodig. Wij verzorgen al uw systeembeheer, zowel On-Premise als ook uw diensten via de Cloud. Wij nemen daarmee al uw automatiseringszorgen uit uw handen.

AND IT kan u volledig ontzorgen
bottom of page